caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

L’espectacle a 7 seus

Vista lateral del pavelló de Vilablareix

El Costa Brava-Girona Basket 2022 contarà amb 7 escenaris de luxe per poder gaudir de l’espectacle que ens oferiran els gairebé 700 esportistes que prendran part en les diferents categories. Els pavellons estaran localitzats a la ciutat de Girona o en els pobles de les rodalies de la capital gironina.

La primera seu és el pavelló Girona-Fontajau que acollirà la categoria U 16 masculina. Aquesta categoria també jugarà partits al pavelló de Sant Gregori, que no ha faltat a la cita un any més. La U 14 masculina es jugarà en dues seus diferents, ja que els partits es duran a terme entre els pavellons de Palau-Sacosta i el de Montfalgars, mentre que Quart veurà competir els més petits, els U 12 masculins. Pel que fa a les categories femenines, el pavelló Municipal de Salt serà l’escenari de l’U 16 mentre que Vilablareix veurà a les U 14.

7 escenaris de luxe per gaudir del millor bàsquet base.