caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

COMUNICAT OFICIAL | La celebració del torneig els dies 9, 10 i 11 d’abril es preveu amb la màxima normalitat

Davant les notícies que està produint a escala mundial el coronavirus i donades les possibles amenaces que això pot comportar, des de l’organització del Costa Brava Girona Basket 2020 es vol transmetre a tots els equips inscrits que mantenim la normalitat amb la celebració del torneig, mentre les autoritats polítiques i sanitàries no ordenin el contrari. 

Així mateix, en el cas que l’esdeveniment no pogués realitzar-se per ordre d’una institució o organisme competent, l’organització del torneig estudiarà disputar-lo en unes altres dates en aquest mateix 2020. L’organització no retornarà els diners a aquells equips que decideixin no assistir al torneig per compte propi.