caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

NBN23, patrocinador oficial del Girona Basket i TOP European 2020

L’empresa d’estadística esportiva NBN23 serà el patrocinador oficial del Costa Brava Girona Basket, que tornarà a reunir més d’un miler de jugadors de bàsquet d’arreu del món els dies 9, 10 i 11 d’abril. També patrocinarà la tercera edició del TOP European, que portarà el millor bàsquet internacional a Platja d’Aro, els dies 6, 7 i 8 d’abril.

Gràcies a l’acord amb NBN23, jugadors, entrenadors i aficionats podran tenir accés a les estadístiques dels partits i conèixer el rendiment dels equips de la forma més ràpida i eficient possible a través de Swish. L’aplicació, disponible a Google Play i App Store, oferirà el calendari de partits, les classificacions, el box score i les estadístiques avançades.