caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

El New Heroes Den Bosch s’apunta a la festa

New Heroes Den Bosch U14-M.

L’any passat va debutar i aquesta temporada el New Heroes Den Bosch torna al Costa Brava-Girona Basket. Es tracta d’un club holandès de la localitat de ‘s-Hertogenbosch. El nom de la ciutat significa literalment “el bosc del Duc” i també se l’anomena tan sols “Den Bosch” (“el bosc”). Coneguts popularment com els “dukes”, el New Heroes Den Bosch participarà en les categories de Cadet i Infantil masculí i completarà el doblet d’equips holandesos juntament amb el Celeritas-Donar.

El New Heroes Den Bosch és un dels equips més destacats de la Dutch Basketball League. Des de la seva fundació l’any 1952, ha guanyat el títol de lliga en 16 ocasions. I des de 2009, el club disposa d’una de les principals acadèmies de bàsquet formatiu d’Holanda on s’hi formen jugadors d’elit.