caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Sis equips internacionals en U12 i U16 masculí

El Costa Brava Girona Basket lluirà un dels millors cartells i amb les categories U12 i U16 masculí tancades cal destacar que hi haurà sis equips internacionals en les dues categories respectivament, amb equips com Alba Berlín, Bayern Munich o Sabonis Academy. Alhora, equips de referència estatal també hi estaran presents.

Algunes de les bases d’equips ACB com Iberostar Tenerife o UCAM Múrcia. Això assegura la convivència entre diversos estils de bàsquet, que també comptarà amb equips catalans històrics com el Montgat i representants de les illes com Sant Lluis. Tot això del 13 al 15 d’abril, tres dies plens de bàsquet i amb un gran ambient. El dilluns anunciarem en detall la llista dels setze participants en U16 masculí i properament la dels U12 masculí.

JYLF4551