caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Hoops Club, primer equip del Líban al CBGB

L’entitat del Líban debutarà al Costa Brava Girona Basket i ho farà amb dos U14 i un U12 masculins i l’U14 i l’U16 femenins. D’aquesta manera, Hoops Club es converteix en el primer club del Líban i de fora el continent europeu en participar al torneig. Es tracta d’una entitat que es va crear amb l’objectiu de desenvolupar esportivament i físicament els joves del Líban.

El Hoops Club es caracteritza per una forta aposta pel treball dels valors que suposen la pràctica esportiva. Per aquest motiu ofereix la pràctica de moltes modalitats: (des de futbol o taekwondo, a bàdminton o bàsquet), en què a banda dels equips de base també compta amb un primer equip.

Benvinguts Hoops Club, encantats de comptar amb un club com el vostre!

badgehoops PNG