caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

El CBGB 2017 ja està en marxa

Girona és Esport posa en marxa el pròxim mes d’abril, coincidint amb les dates de Setmana Santa, la quarta edició del Costa Brava Girona Basket, amb sis categories diferents, tres masculines i tres femenines. Amb un total de 72 equips, el torneig tindrà una participació d’aproximadament uns 900 jugadors i jugadores i més d’un centenar d’entrenadors, amb un total de més de 1.000 participants.

Les categories de joc són Mini, Infantil i Cadet.  Els partits es disputaran el dijous 13, divendres 14 i dissabte 15 d’abril. Els dos primers dies en horari de matí i tarda i el dissabte fins a les dues del migdia.

Durant les dues primeres jornades, es jugaran els partits de la lligueta de cada grup i les primeres eliminatòries directes, mentre que el dissabte es es celebraran els enfrontaments de classificació definitiva. Les seus on es portaran a terme els partits seran les localitats de Girona, Salt, Sant Gregori, Fornells de la Selva, Quart  i Bescanó.

salt

El preu del Torneig és de 180 euros per participant (el preu inclou una factura al club participant, en concepte d’inscripció i l’IVA inclòs corresponent). El cost de la inscripció inclou les dues nits d’hotel, àpats, desplaçaments interns del torneig, coordinadors de pavellons, taules de joc, responsables de logística pels equips, arbitratges, assegurança i assistència mèdica.

L’organització també posa a disposició dels pares de les jugadors places hoteleres amb reserves preferents i descomptes en els preus. Qualsevol informació complementària es pot trobar al web (www.gironabasket.com) o per obtenir informació o aclariment, podeu fer-ho a través del correu electrònic gironabasket@gmail.com o bé del telèfon 687518606.

CBGB 2017