caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

El Dinamo Basket Sassari i la CBA també estaran a Girona

El conjunt italià del Dinamo Basket Sassari i la Canarias Basket Academy també seran a Girona en la cita de la pròxima Setmana Santa.
El Dinamo Basket Sassari és actualment un dels conjunts que disputa l’Eurolliga de bàsquet i els seus equips de base destaquen per la seva tasca de formació dels joves jugadors. L’equip italià de la localitat de Sàsser, a l’illa de Sardenya, competirà al pròxim Costa Brava Girona Basket 2016 amb els equips U16 i U14 de la categoria masculina.
Per la seva banda, la CBA és una de les acadèmies de bàsquet amb més prestigi d’Europa i compta en els seus equips amb jugadors de països de tot el món.
La seva presència a Girona serà amb el Cadet Masculí de segon any (U16), categoria en la que es trobarà amb altres conjunts de primera fila com el Real Madrid, el mateix Dinamo Basket Sassari i altres conjunts de pedreres ACB.