caes
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

El Costa Brava Girona Basket 2016, obre les inscripcions

L’edició  2016 del Costa Brava Girona Basket 2016 ja ha obert les inscripcions per a tots aquells equips que hi vulguin prendre part. La cita tornarà a ser per Setmana Santa (24-26 de març) a diferents poblacions de Girona.

El Torneig, que viurà la seva tercera edició, tornarà a tenir sis categories de joc, Mini, Infantil i Cadet, tant masculí com femení. Això farà que hi hagi una participació de 72 equips, uns 900 jugadors i jugadores i més d’un centenar d’entrenadors.

Els partits es disputaran el dijous 24, divendres 25 i dissabte 26 de març. Els dos primers dies en horari de matí i tarda i el dissabte fins a les dues del migdia. Durant les dues primeres jornades, es jugaran els partits de la lligueta de cada grup i les primeres eliminatòries directes, mentre que el dissabte es portaran a terme els enfrontaments de classificació definitiva.

Les seus on es portaran a terme els partits seran les localitats de Girona, Salt, Sant Gregori, Sant Julià de Ramis, Fornells de la Selva, Quart i Bescanó.

El Costa Brava Girona Basket 2016 es juga en sistema de concentració, amb la qual cosa tots els equips tenen tres dies de joc (5 partits), dues nits d’hotel, transport intern del mateix torneig per aquelles categories que així ho requereixin, arbitratges federats, assegurança i assistència mèdica.