caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Selecció gironina amb suport gironí

Al Costa Brava Girona Basket 2015 tenim un compromís també molt important pel bàsquet gironí. El torneig es disputa a Girona, i això fa també que alguns dels equips que participen al torneig siguin gironins. N’ hi ha alguns, però, que no pertanyen a cap club en concret, sino que formen el que anomenem la “selecció gironina” de la base o el “combinat gironí” de la base.

Tres empreses gironines han volgut donar suport i col·laboren perquè tres combinats gironins de la base puguin competir amb altres equips de diferents punts del país en aquest torneig. En concret, aquestes entitats són el Grup Andreu, Ambisist i Mic Grup. El director comercial de Grup Andreu, Eduard Barceló; el gerent de Ambisist, Josep Calahorra; i el gerent de Grup Mic, Jordi Miró, s’han fet la foto oficial de suport al bàsquet gironí, juntament amb el president de la Federació Territorial Gironina de Bàsquet, Xavier Santaló.

empreses gironines
D’esquerra a dreta: Eduard Barceló, Xavier Santaló, Josep Calahorra i Jordi Miró.

Les tres seleccions gironines estaran repartides en les categories Mini. A la femenina, hi hauran dos combinats gironins; mentre que a la masculina n’hi haurà un. Estarem atents a la participació de tots ells!