caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Posa’t al dia a la ràdio!

El Costa Brava Girona Basket 2015 també es podrà seguir a través de la ràdio, amb un programa d’una hora de duració que repassarà tot el que hagi passat durant aquell dia al torneig (resultats, classificacions, curiositats i més).

El programa de ràdio es durà a terme els dies 1,2,3 i 4 d’abril, ja que el primer dia del mes es farà una extensa prèvia del torneig amb la presentació dels equips i es parlarà també de la Girona School Cup, que es disputarà aquell mateix dimecres. El programa estarà penjat cada dia a les 8 del vespre a la pàgina web de radioesports.cat

Per últim, l’organització també s’encarrega de realitzar una revista amb totes les fotografies i plantilles dels diferents conjunts que hauran participat en aquesta segona edició, com a recull d’aquest Costa Brava Girona Basket 2015.