ca
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

 Bayreuth-Zalgiris, final cadet del CBGB24

 

El Cybex Bayreuth i el Zalgiris Kaunas lituà disputaran aquest matí a les 10.45 al pavellò de Quart, la gran final de la categoria cadet del Costa Brava Girona Basket/24, després que ahir s’imposessin a les semifinals al Rasta alemany i a l’Apollo d’Amsterdam Holandès. 

Pel que fa a la categoria  cadet, la gran final serà a les 12 al pavelló de Salt i es veuran les cares el Mollet i l’Apollo Amsterdam, repetint el duel que ja els va enfrontar a la fase de grups i que va provocar un partit molt igualat amb victòria final dels catalans.

Finalment en la categoria mini, es jugaran el títol, Valladolid i Time Travel, que varen arribar a semifinals després d’acabar invictes els seus respectius grups de la primera fase. En els partits d’ahir, els castellans es van imposar al Fontajau i l’Apollo holandés respectivament.