ca
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

6 EQUIPS U16 AMB PLE DE VICTÒRIES

Apollo d’Amsterdam, Rasta alemany, Sa Real d’Eivissa, Cybex alemany, Time Travel català i Zalgiris Kaunas de Lituània han començat la competició Cadet amb un ple de victòries després dels dos primers partits disputats, la qual cosa col·loca aquests equips amb màximes opcions de disputar les semifinals, cosa que hauran de definir en la tercera jornada.

En el grup A, l’Apollo holandès no hauria de tenir problemes per fer-se definitivament amb el primer lloc. Aquesta mateixa primera posició del grup B la decidiran aquest divendres al matí el Rasta i el Sa Real, ara mateix empatats a triomfs. El mateix passarà en el Grup C amb els alemanys del Cyrex i els catalans Time Travel, mentre que Zalgiris està assegurat en el primer lloc del grup D.

Després de la matinal d’aquest divendres, quedaran definides les semifinals, que es disputaran en horari de tarda en els pavellons de Sant Gregori i Montfalgars. També es jugaran en els diferents pavellons de Girona i Quart els partits per la resta de posicions. 

Cal recordar que podreu seguir tot els partits en directes desde l’aplicació de SWISH