caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Tota la informació sobre el Girona Basket 2020

El Costa Brava Girona Basket celebrarà la seva setena edició el 2020, coincidint amb les dates de Setmana Santa (9, 10 i 11 d’abril). El torneig tindrà sis categories diferents, tres masculines i tres femenines.

Amb un total de vuitanta equips, el torneig tindrà una participació d’aproximadament uns 1.000 jugadors i jugadores i més d’un centenar d’entrenadors, amb un total de més de 1.200 participants.

Les categories de joc són Mini, Infantil i Cadet. Els partits es disputaran el dijous 9, divendres 10 i dissabte 11 d’abril. Els dos primers dies en horari de matí i tarda i el dissabte fins a les dues del migdia.

Durant les dues primeres jornades, es jugaran els partits de la lligueta de cada grup i les primeres eliminatòries directes, mentre que el dissabte es portaran a terme els enfrontaments de classificació definitiva.

Les localitats on es disputaran els partits seran les de Girona, Salt, Sant Gregori, Quart, Vilablareix i Platja d’Aro, en un total de nou pavellons diferents.

Les inscripcions ja estan obertes!

Per més informació podeu consultar la web www.gironabasket.com o contactar amb nosaltres a través del correu electrònic gironabasket@gmail.como bé del telèfon 687518606.