caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Costa Brava Girona Basket

CBGB 2018

El Torneig de Bàsquet Internacional de la Costa Brava

El Costa Brava Girona Basket és un torneig internacional de bàsquet per a joves promeses que se celebrarà els dies 6, 7 i 8 d’abril del 2023. El torneig reunirà clubs procedents de tot el territori nacional i de fora del país, repartits entre les categories Mini, Infantil i Cadet.

Girona, Salt, Vilablareix, Quart i Sant Gregori seran les seus d’una competició que té com a objectiu reunir un gran nombre de participants i posar de manifest el gran potencial esportiu que molts jugadors joves tenen. És l’oportunitat que molts jugadors estan esperant i una plataforma per fer un salt a categories o clubs d’alt rendiment sota l’atenta mirada de professionals del món del bàsquet.

Els observadors d’altres clubs es trobaran amb l’escenari idoni per a realitzar les seves tasques de seguiment i descobriment de futures promeses del bàsquet català, estatal i internacional.

Per als Pares

Els pares i mares dels participants no s’hauran de preocupar dels fills durant els dies que duri la competició ja que aquests estaran allotjats entre els hotels Ibis i Ibis Budget; gaudiran de transport gratuït per als desplaçaments del campionat (només equips) i aquells participants que ho necessitin gaudiran de dietes adaptades a les seves exigències alimentàries.

0
EQUIPS
0
PAVELLONS
+0
JUGADORS
+0
FAMILIARS

PROGRAMACIÓ

DIJOUS 6 D'ABRIL

Arribada dels equips participants i inici de la competició.

DIVENDRES 7 D'ABRIL

Matí: fase classificatòria
Tarda: eliminatòries.

DISSABTE 8 D'ABRIL

Finals.