caes
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Ara si: FINAL DEL CBGB 2016

Després de mesos de preparació i 3 dies d’execució, aquesta tercera edició del torneig internacional Costa Brava Girona Bàsket 2016 ha arribat a la seva fi. Tots els equips són a casa seva i la vida torna a la normalitat. Han estat uns dies intensos en que hem pogut gaudir del nostre esport, bàsquet en estat pur. Més de 1000 jugadors i els seus cossos tècnics han estat presents en el nostre torneig. Hem pogut gaudir de més de 200 partits de diferents categories en 9 pavellons diferents. Gairebé 70 equips han compartit experiències inoblidables. La convivència ha estat extraordinària, amb clubs de Catalunya, Espanya i de múltiples llocs d’Europa com Holanda, Itàlia, Lituània o Alemanya. Per tot això que us he detallat:

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRE CONFIANÇA.

 

L’any vinent tornarem amb més força i intentarem millorar el nostre torneig en el que sigui possible.

AVUI COMENÇA EL COSTA BRAVA GIRONA 2017.