caes
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Les prèvies del CBGB 2016 s’inicien aquesta tarda a Palau i Sant Gregori

El Torneig Internacional Costa Brava Girona Bàsket 2016 no tindrà el tret de sortida fins el proper dijous i s’allargarà durant tres dies, però aquesta tarda, per anar obrint boca, ja podreu veure partits de bàsquet corresponents a una prèvia del Torneig. Aquest any, la organització ha decidit que tant aquesta tarda com demà, es juguin unes prèvies en les categories masculines.

La cadet i la mini tindran la seva seu a Sant Gregori (seu també del torneig). En cadets, hi prendran part el Sassari italià, el Quart i el Sant Narcís, mentre que en la mini podrem veure el Sassari, el Sant Gregori i el Porqueres.

Pel que fa a la categoria infantil, es jugarà al Pavelló Municipal Palau-Sacosta i hi prendran part dos equips del Sant Narcís, el Fontajau i el Sassari.

Horaris prèvies cadet i mini

Horaris prèvia infantil