caes
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

La premsa gironina es fa ressò del CBGB 2016

Una de les coses que caracteritza el Torneig Internacional Costa Brava Girona Bàsket és la gran difusió que els mitjans de comunicació gironins donen al  torneig. No només els dos diaris de la ciutat. Aquests dediquen cada dia una pàgina al torneig durant la seva celebració i es fan ressò a diari de les novetats del Torneig. A més a més, les radios locals també hi dediquen els seus espais.

Avui ha estat el cas. L’emisora de radio local FemGirona ha celebrat una tertulia esportiva on han pres part el president del MIC de futbol, el responsable d’un campus de triatló que es celebra a Banyoles i el nostre cap de premsa. Aquesta tertúlia la podeu escoltar a la pagina web de la radio a: femgirona.cat.

Foto dels tertulians