caes
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

El bàsket espanyol femení aporta 11 equips al CBGB 2016

Aquesta tercera edició de l’Internacional Costa Brava Bàsket 2016 en la categoria femenina, estarà marcat per la presència d’11 equips de fora de Catalunya per completar els tres grups i augmentant el nivell de les dues primeres edicions.

En la categoria cadet és on trobem més equips de l’estat espanyol, sense contar Catalunya, ja que podrem gaudir del joc d’equips com el Sant Ignacio de Pamplona, el Viu Bàsquet Mallorca, el Tabirako basc, el Sant Josep Obrer Mallorca i el Sant Lluís Menorca.

Pel que fa a la categoria infantil, trobem quatre equips. El Viu Bàsket Mallorca, Sant Josep Obrer Mallorca, el Boscos Menorca i el Sant Lluís de Menorca.

Finalment, a la categoria mini només trobem dos equips. Es tracta del Sant Lluís de Menorca que aporta els dos conjunts.

Foto del Sant Lluís de Menorca