caes
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Els equips catalans, gran base de participació del CBGB 2016

El bàsquet català, una edició més, tindrà una gran participació en el torneig Internacional Costa Brava Girona Bàsket 2016, ja que fins a un total de 13 equips prendran part enguany, sense contar-hi els 10 equips de les comarques gironines, dels que ja en varem fer esmena en una altre notícia.

En la categoria cadet masculí podem trobar, a banda del FC Barcelona, de qui ja varem parlar, el AER Pineda, dos equips del Lliçà de Munt i el Manyanet Molins. Pel que fa a la categoria infantil, també trobem quatre equips. Es tracta del Lliça de Munt, l’Igualada, el Manyanet Molins i el Sant Joan d’Espí. Per acabar la participació dels grups masculins, en la categoria mini hi trobem el Minguella, l’Igualada i el Boscos.

En categoria femenina, la participació és més petita, però hem de tenir en compte dos factors importants. Primer, que hi ha menys equips que hi participen i segon que hi prenen part molts equips gironins. Els representants catalans seran el Pineda en la categoria cadet i el CN Sabadell a la infantil.

Foto d’un dels equips catalans: Sant Joan d’Espí

Foto d’un dels equips catalans: FC Barcelona