caes
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Caps de sèrie dels grups masculins

Com cada un dels tres anys que portem fent l’Internacional Torneig Costa Brava Girona Bàsket, cada una de les categories, tant la masculina com la femenina, l’hem dividit en tres sotscategoria (cadet, infantil i mini) i cada una d’aquestes, a més a més en diferents grups. Cada un d’aquests grups té un cap de sèrie.

En cadet masculí, que jugaran als pavellons de Fontajau i de Montfalgars, hi haurà quatre grups. En el grup A, el cap de sèrie és el cadet de segon any del Reial Madrid, en el grup B ho serà el FC Barcelona, en el grup C serà l’equip alemany de l’Ulm, mentre que en el grup D ho serà el també alemany del Gotha.

Pel que fa a la categoria infantil, que jugarà els seus partits entre els pavellons de Sant Julià de Ramis i Sant Gregori, també estarà dividit en quatre grups. A l’igual que en el cadet, el grup A tindrà com a cap de sèrie el Reial Madrid, en el B hi haurà l’equip lituà de l’escola Arvydas Sabonis, en el C l’equip del Fundación 5+11 i en el D el CBA Amsterdam holandés.

Finalment, en la categoria mini masculí, que es jugarà en la seva totalitat al pavelló Municipal de Salt, hi haurà dos grups. En el primer, l’A, hi haurà el Gran Canària mentre que en el B hi haurà el Fundación 5+11.

En breu anunciarem els caps de sèrie de la categoria femenina.