caes
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

9 equips gironins representaran el bàsquet local al CBGB 2016

Com no podia ser d’una altra forma, el bàsquet de les comarques gironines també estarà representat en el Internacional Costa Brava Girona 2016. Un total de 9 equips gironins, prendran part en les 6 categories diferents de les que es composa el Torneig.

A la categoria infantil masculina, hi haurà un representant. Es tracta del CESET (Club Esportiu Santa Eugènia de Ter) que haurà de lluitar per fer-se lloc entre tots els rivals de fora de Girona que hi participaran. Pel que fa a la categoria mini masculí, es dobla la representació local, amb la presència també del CESET, a més del CEB Girona (antic Sant Josep de Girona).

Pel que fa a les categories femenines, la presència de gironins és molt més nombrosa. Un total de 6 equips (a l’espera d’un parell de confirmacions més) hi participaran. A cadet hi serà present l’UniGEiEG que juga a Preferent i és un dels clubs referents a nivell de Catalunya. A infantil, a més de l’UniGEiEG també hi prendrà part el Fornells, un club que ha estat present en les tres edicions. A mini femení, la representació serà triple, ja que hi participaran el GEiEG, el Bescanó i novament el CESET.

Foto d’un dels equips