caes
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Doblet d’Uni Girona

El planter de l’Uni Girona va ser el gran vencedor de la jornada d’ahir en categories femenines, guanyant en dues de les tres competicions (a mini no hi participava) del torneig. A categoria cadet, les gironines es van imposar amb certa facilitat al Valencia Basket per 55 a 40, un rival que ja havia estat víctima de la superioritat gironina a la fase de grups.

Uni Girona

En infantils, el derbi gironí contra el GEIEG també es va decantar amb claredat (57-26) per un Uni Girona que no va perdre cap partit en el torneig  i els va guanyar tots per més de vint punts de diferència.

Uni Girona Infantil

L’emoció, en clau femenina, es va viure a Salt a la categoria mini amb una de les finals més igualades del torneig. El títol va acabar a les mans d’un combinat de jugadores gironines després de que el Valencia Basket fallés un tir lliure a l’últim segon que podria haver endut el partit a la cistella d’or. En aquesta segona edició, el Girona Basket havia millorat el nombre d’equips participants en categoria femenina, amb una amplia participació dels clubs de la comarca. Després de desenes de partits, els tres títols gironins reforcen la idea de que els millors clubs base de bàsquet femení es troben a Girona.

Combinat Girona