caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Font Vella, l’aigua oficial del torneig

Una de les marques més prestigioses i líder en el seu sector serà l’aigua oficial del torneig Costa Brava Girona Basket 2015, que es disputarà del 2 al 4 d’abril. Font Vella serà l’encarregada de donar l’aigua suficient als diferents jugadors i entrenadors durant els dies de torneig. A més, també serà l’aigua oficial de la Girona School Cup, que es celebrarà un dia abans del inici del torneig.

Font Vella és una distribuïdora d’aigua amb més de 100 anys d’història. La seva aigua és equilibrada, 100% intacta i amb un 0% d’impureses. Amb Font Vella, el torneig s’assegura no només el subministrament d’aigua, sinó una aigua de qualitat que ha de servir per hidratar el millor possible als principals protagonistes, els jugadors.

sponsor_fontvella