caes
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Novetats en la segona edició!

La segona edició del Costa Brava Girona Internacional Basket Cup ja comença a agafar forma i la organització està acabant de perfilar tots els detalls perquè es puguin viure tres dies màgics de bàsquet a la província de Girona.

El torneig es celebrarà els dies 2, 3 i 4 d’abril, en les tradicionals vacances de Setmana Santa. A més, aquest any tenim algunes novetats respecte a la primera edició que donaran encara més emoció i prestigi a l’edició d’aquest 2015.

La principal novetat d’aquesta segona edició és que hi hauran 72 equips en total que participaran al torneig, entre totes les categories masculines i femenines. El torneig reunirà a clubs procedents de tot el territori nacional, alguns representant la base de diferents equips ACB, però també a d’altres de fora del país.

En l’àmbit masculí, es mantindran les tres categories (Mini, Infantil i Cadet), però s’augmentaran fins a 16 els conjunts que participaran en cada categoria, fent un total de 48. En el femení, també hi hauran tres categories (Mini, Infantil i Cadet) i seran 8 els equips que jugaran en cadascuna d’elles, formant un total de 24.

Amb el increment dels clubs participants, el CBGBasketCup fa un salt qualitatiu i quantitatiu per ser una competició ideal per a las joves promeses. D’altra banda, l’any passat van ser 5 les seus oficials del torneig, però enguany en seran 9, les quals desvelarem més endavant.

Amb totes aquestes novetats, les inscripcions encara són obertes, així que no esperis més i inscriu-te ja al torneig de les joves promeses!