caes
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Presentat el torneig a Girona

La sala Ferran Agulló de la Diputació de Girona ha acollit aquest matí la presentació pública de la primera edició del Costa Brava Girona International Basket Cup.

La taula de ponents de l’acte ha estat moderada per Miquel Calm, representant la Diputació de Girona i el Patronat de Turisme, acompanyat del director del torneig, Josep Guardiola, la regidora d’esports de l’Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs i exercint com a ‘padrins’ Ramon Sitjà, impulsor del bàsquet gironí i Albert Sàbat, jugador gironí de la lliga LEB Or, qui ha intervingut en vídeo.

En la seva intervenció, Miquel Calm ha destacat que aquest torneig “serà un èxit segur” en un esport i una terra familiaritzades amb el bàsquet i que “és un orgull per Girona acollir un torneig esportiu d’aquestes característiques en les dates més clàssiques de Setmana Santa”. Per la seva banda, el director Josep Guardiola ha explicat la composició de grups i participants i ha remarcat “la gran activitat i moviment que generarà la Costa Brava Girona International Basket Cup durant tres dies”. Des de l’organització es busca impulsar un torneig “modern, un xic diferent i amb molta interacció entre els participants”.

El jugador Albert Sàbat, intervenint en vídeo, ha valorat “que s’impulsin campionats d’aquest tipus a Girona”, segons ell “era necessari donar més força i diversitat a un territori molt vinculat a aquest esport”. Un emocionat Ramon Sitjà ha recordat Sàbat com “un dels jugadors joves que he ajudat a formar i m’agrada que es vinculi en projectes així”, desitjant a la vegada molts èxits al campionat.

Ha tancat el torn d’intervencions Isabel Muradàs mostrant “la disposició de la ciutat a impulsar iniciatives com aquesta que de ben segur ja està preparant i pensant la segona edició, i això serà bo per a tots”.