caes
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Roda de premsa de presentació del torneig

La Diputació de Girona acollirà aquest divendres 11 d’abril, a les 11 hores, la roda de premsa que servirà per presentar públicament la primera edició del Costa Brava Girona International Basket Cup.

Estaran presents -al marge de la premsa acreditada- representants de la Diputació, el Patronat de Turisme i dels ajuntaments que són seu dels diferents grups de competició. L’acte se celebrarà a la Sala Ferran Agulló de la mateixa Diputació gironina.

El Costa Brava Girona International Basket Cup se celebrarà els dies 17, 18 i 19 d’abril. Tindrà les seves fases eliminatòries a les poblacions de Salt, Fornells de la Selva, Bescanó i Vilablareix, així com les fases finals a Girona capital.

El torneig de bàsquet base està pensant per a joves promeses i reunirà clubs procedents de tot el territori nacional i de fora del país en categoria Mini, Infantil i Cadet. Hi haurà també representació de la base de diferents equips ACB.

En aquesta roda de premsa es donaran a conèixer diferents detalls d’organització i competició a menys d’una setmana de l’inici dels partits.