caes
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Forward, la marca esportiva del Costa Brava Girona International Basket Cup

La marca de roba esportiva Forward, amb seu a Les Franqueses del Vallès i una àmplia implicació en el món del bàsquet, vestirà tot el personal d’organització del Torneig Costa Brava Girona International Basket Cup, cita que es portarà a terme a Girona del 17 al 19 d’abril amb cinc seus diferents.

Des del seu naixement ara fa quatre anys, Forward ha desenvolupat gran part de la seva feina a través de clubs de bàsquet d’arreu de Catalunya. Destaca en la seva proposta, la personalització de les vestimentes de cada entitat i el rigorós servei d’atenció a les mateixes, amb peces d’estoc garantides per tota la temporada.

Els seus productes es podran veure al Costa Brava Girona International Basket Cup, amb l’inigualable aparador que suposa vestir les més de setanta persones que tindran cura de l’organització en les diferents seus de joc.

sponsor_forward