caes
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Neix el Costa Brava Girona International Basket Cup

El Costa Brava Girona Internacional Basket Cup és un nou torneig per a joves promeses que tindrà lloc del 17 al 19 d’abril, coincidint amb les vacances de Setmana Santa, a les comarques de Girona, amb la capital gironina com epicentre del bàsquet formatiu.

Aquest torneig internacional es disputarà en tres franges d’edat diferents en categories masculines i femenines: Mini (2002-2003), Infantil (2000-2001) i Cadet (1998-1999) a les poblacions de Girona, Bescanó, Fornells de la Selva, Salt i Vilablareix.

En nois hi haurà setze equips per cada categoria, mentre que en noies seran vuit els conjunts que formaran cada grup de competició. Entre aquests equips n’hi haurà de gironins, catalans, espanyols, internacionals i també conjunts de les bases de diversos equips ACB com Joventut de Badalona, Cajasol, Gran Canaria o Valladolid.

En total seran 72 equips participants, que aportaran una competició de gairebé dos-cents partits. Cada categoria de joc tindrà la seva pròpia seu, que es trobarà en les localitats de Bescanó, Salt, Vilablareix i Fornells, mentre que Girona acollirà les finals en la darrera jornada de competició.

slide_logo_main